Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής (video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο «παπά Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πείσει τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη να «κατέβει» στις ευρωεκλογές. Ο ηθοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είπε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου τον έχει πείσει ότι «είναι η πιο σωστή». «Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και
The post Ο «παπά Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΟ «παπά Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η φιλία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πείσει τον ηθοποιό Κωστή Σαββιδάκη να «κατέβει» στις ευρωεκλογές. Ο ηθοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είπε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου τον έχει πείσει ότι «είναι η πιο σωστή». «Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ...
The post Ο «παπά Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.gr