Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας, η Αιμιλία Υψηλάντη και η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

18:46 - 03/07/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κώστα […] The post Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας, η Αιμιλία Υψηλάντη και η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας, η Αιμιλία Υψηλάντη και η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάνης αναφέρθηκε στον έρωτα όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαδρομή της ζωής του καθώς και στη γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ερωτεύτηκα την Αιμιλία Υψηλάντη και για αυτό άφησα την Θεσσαλονίκη και κατέβηκα στην Αθήνα. Υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από τον έρωτα; Ήθελα να είμαι με τις γυναίκες που ήθελα να είμαι. Με αυτές μάλλον ήμουν, οι άλλες δεν με ενδιέφεραν. Τα κατάφερνα σχεδόν πάντα. Τυφλώθηκα αρκετές φορές από έρωτα στη ζωή μου». «Όσο ήμουν ερωτευμένος ή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οι έρωτες του Λιανή … Η Αιμιλία Υψηλάντη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 3 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάνης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Οι έρωτες του Λιανή … Η Αιμιλία Υψηλάντη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο