Νεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή στον τελικό»
09:58 - 06/07/2021
Η Βραζιλία με τη νίκη επί του Περού (1-0), που «φωνάζει» δικαιολογημένα για την φάση του 22ου λεπτού (χέρι του Τιάγκο Σίλβα στη μεγάλη περιοχή χωρίς να δοθεί παράβαση), προκρίθηκε στον τελικό του Copa America, με το μεγάλο της «αστέρι», τον Νεϊμάρ, να εκφράζει δημόσια την επιθυμία του για το ποια ομάδα θέλει αντίπαλο στον καταληκτικό αγώνα της 11ης Ιουλίου.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή και τον Μέσι στον τελικό του Copa America»
Την Αργεντινή και τον φίλο του, Λιονέλ Μέσι θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό του Copa America, ο Νεϊμάρ.
Διαβάστε το στο Νεϊμάρ: Θέλω την Αργεντινή και τον Μέσι στον τελικό
Την Αργεντινή και τον φίλο του, Λιονέλ Μέσι θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό του Copa America, ο Νεϊμάρ.
Διαβάστε το στο tanea.grCopa America: Ο Νεϊμάρ θέλει την Αργεντινή στον τελικό
Copa America: Βραζιλία και Αργεντινή έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή και τον Μέσι στον τελικό του Copa America»
Διαβάστε το στο tovimaΝεϊμάρ: Θέλω την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Copa America
Η Βραζιλία προκρίθηκε στον τελικό του Copa America, καθώς επικράτησε
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΝεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή στον τελικό»
Την Αργεντινή και τον πολύ καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι θέλει να αντιμετωπίσει στον τελικό του Copa America, ο Νεϊμάρ.
The post Νεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή στον τελικό» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝεϊμάρ: “Θέλω την Αργεντινή στον τελικό”
Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με το Περού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει την Αργεντινή στον τελικό του Copa America. Η Βραζιλία νίκησε το Περού με 1-0 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Copa America, όπου θα περιμένει τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία. Ο Νεϊμάρ […]
The post Νεϊμάρ: “Θέλω την Αργεντινή στον τελικό” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή του Μέσι στον τελικό»
Η Βραζιλία προκρίθηκε στον τελικό του Copa America, καθώς επικράτησε με 1-0 του Περού και περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Αργεντινή - Κολομβία στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το μεγάλο αστέρι της «σελεσάο», Νεϊμάρ, δήλωσε πως θέλει την ομάδα του [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grO Νεϊμάρ ζητάει την Αργεντινή στο τελικό του Copa America
Προκρίθηκε στον τελικό του Copa America η Βραζιλία, καθώς επικράτησε με 1-0 του Περού και περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Αργεντινή – Κολομβία στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το μεγάλο…
Διαβάστε το στο politik.grUEFA: Προσκαλεί τον Έρικσεν στον τελικό
Η UEFA γνωστοποίησε ότι ο Έρικσεν, η σύζυγός του και έξι γιατροί προσκλήθηκαν στον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ την Κυριακή – Δεν υπήρξε ακόμα επιβεβαίωση ότι θα παρευρεθούν.…
Διαβάστε το στο politik.grΝεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή στον τελικό»
Ο Νεϊμάρ, το μεγάλο αστέρι της «Σελεσάο», δήλωσε πως θέλει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι αντίπαλο στο μεγάλο τελικό του Copa America.
Διαβάστε το στο fosonline.grΒΙΝΤΕΟ: Πρόκριση-θρίλερ της Αργεντινής στον τελικό του Copa America!
ΒΙΝΤΕΟ: Πρόκριση-θρίλερ της Αργεντινής στον τελικό του Copa America!
07/07/2021
Στον τελικό του Copa America προκρίθηκε η Αργεντινή, η οποία επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι της Κολομβίας τα ξημερώματα της Τετάρτης! Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την πρόκριση σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Γκολ (1-1), δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και VAR.
Ήρωας του αγώνα αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, οποίος έπιασε τρία πέναλτι κι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Η Αργεντινή επιστρέφει σε τελικό από το 2016 και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία (11/7, 3:00).
Η εικόνα του αγώνα
Η Αργεντινή μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7’ άν
Διαβάστε το στο filathlos.grΝεϊμάρ: «Θέλω την Αργεντινή και τον Μέσι στον τελικό»
Διαβάστε το στο to10.grΈτσι έστειλε την Αργεντινή στον τελικό ο Μαρτίνες (vid)
Δείτε όλη τη διαδικασία των πέναλτι από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Κολομβία και την Αργεντινή.
Διαβάστε το στο to10.grΝεϊμάρ : “Θέλω την Αργεντινή του Μέσι στον τελικό”
Η Βραζιλία προκρίθηκε στον τελικό του Copa America, καθώς επικράτησε με 1-0 του Περού και περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Αργεντινή – Κολομβία στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης. Το μεγάλο αστέρι της «σελεσάο», Νεϊμάρ, δήλωσε πως θέλει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι αντίπαλο στο μεγάλο τελικό. «Θέλω την Αργεντινή και θα την υποστηρίξω στο παιχνίδι […]
Διαβάστε το στο thessports.gr