Επιτέλους! Η Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

11:32 - 06/07/2021

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα», παραδέχθηκε η Λατίνα star.

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Jennifer Lopez στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Jennifer Lopez, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Cambia El Paso»...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Jennifer Lopez μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ben Affleck

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα», παραδέχθηκε η Λατίνα star.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Jennifer Lopez στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Jennifer Lopez, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Cambia El Paso» με τον Rauw...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Επιτέλους! Η Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα», παραδέχθηκε η Λατίνα star.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»: Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Πολλά είχαν ακουστεί εδώ και καιρό για τους δυο τους, όμως η επανασύνδεση είναι βέβαιη, ενώ δε δίστασε να μιλήσει η Jennifer Lopez για τον Ben Affleck και τη σχέση τους. Πολλές φήμες είχαν ακουστεί ύστερα κι από τον χωρισμό της γνωστής τραγουδίστριας με τον Alex Rodriguez, αλλά τελικά αυτές οι φήμες έχουν επιβεβαιωθεί με […] Το άρθρο «Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»: Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Lopez: Μιλά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck και το πώς νιώθει

Ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal