“Βόμβες” από Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Άκουσα τον πατέρα μου να με λέει μπάσταρδο”

12:20 - 07/07/2021

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί To άρθρο “Βόμβες” από Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Άκουσα τον πατέρα μου να με λέει μπάσταρδο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη πιο πιπεράτη από ποτέ: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια - Άκουσα τον πατέρα μου να με λέει μπάσταρδο

Η γνωστή influncer στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια (Βίντεο)

«Άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο μπαμπάς μου είπε: Άσε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο» εξομολογείται η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε το στο

"Βόμβα" από Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια

Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro που κυκλοφορεί

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιωάννα Τούνη: Έκανε τις πιο hot αποκαλύψεις της ζωή της –«Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Ο πατέρας μου με αποκάλεσε μπάστρδο»

Το περιοδικό Nitro επέστρεψε και η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ξανθιά καλλονή μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε πέρσι. «Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν... The post Ιωάννα Τούνη: Έκανε τις πιο hot αποκαλύψεις της ζωή της –«Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Ο πατέρας μου με αποκάλεσε μπάστρδο» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια – Άκουσα τον πατέρα μου να με λέει μπάσταρδο»

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”. Η γνωστή influencer μίλησε στον ίδιον τον εκδότη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποκαλύψεις βόμβα από την Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια - Ο πατέρας μου με είπε μπάσταρδο

Στο νέο τεύχος του Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε η Ιωάννα Τούνη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε... "πιπεράτες" αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή. Το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια». Αποκαλύψεις φωτιά

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στο περιοδικό Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο, το οποίο επανακυκλοφορεί μετά από δέκα χρόνια. Τα όσα λέει η Ιωάννα Τούνη προκαλούν αίσθηση. Η Ιωάννα Τούνη συγκλόνισε με τα όσα είπε για τον πατέρα της. «Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια». Αποκαλύψεις φωτιά.

Διαβάστε το στο fimes.gr

“Βόμβες” από Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια”

Η Ιωάννα Τούνη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”. Η ξανθιά καλλονή μίλησε στον ίδιον τον εκδότη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια – Άκουσα τον πατέρα μου να με βρίζει

Η Ιωάννα Τούνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, μετά από δέκα χρόνια, ως τριμηνιαίο “coffee table... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννα Τούνη: Έχω πάει με γυναίκα και ήταν τέλεια – Άκουσα τον πατέρα μου να με βρίζει

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννα Τούνη: “Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια”

Άκουσα τον πατέρα μου να με αποκαλεί «μπάσταρδο». Έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει σήμερα με το τριμηνιαίο coffee table magazine Nitro, το οποίο κυκλοφορεί με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Πρόκειται για την Ιωάννα Τούνη, η οποία συνήθως προκαλεί με την εκρηκτική της εμφάνιση, ωστόσο αυτή τη φορά αποφάσισε να το κάνει με τις πιπεράτες αποκαλύψεις της. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της