Ο Γιώργος Παπαδάκης τραγουδάει με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου
09:46 - 09/07/2021
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής τον Γιώργο Παπαδάκη. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνδέεται με Θεσσαλονίκη και ξαφνικά, πριν μπει στο πλοίο, εμφανίζεται η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η Ελένη Πασχαλίδου. «Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδου. «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου να απαντά: «Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λύγισε ο Γιώργος Παπαδάκης για την αδικοχαμένη Μαίρη
Η τελευταία εκπομπή της σεζόν ήταν σήμερα για το “Καλημέρα Ελλάδα” και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην πιο δύσκολη στιγμή της χρονιάς για την εκπομπή, αλλά και για όλους τους ανθρώπους του καναλιού. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να περιγράφει ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και...
The post Λύγισε ο Γιώργος Παπαδάκης για την αδικοχαμένη Μαίρη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ Γιώργος Παπαδάκης «έγραψε» το 30ο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα
Ο Γιώργος Παπαδάκης κατεβάζει τα ρολά του Καλημέρα Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανανεώνει το ραντεβού του με τους […]
The post Ο Γιώργος Παπαδάκης «έγραψε» το 30ο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr