Η Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη
11:18 - 11/07/2021
Η Τζένη Καζάκου θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν στη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τιράνα». Η νεαρή ηθοποιός, σε […]
The post Η Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Καζάκου: Η εξομολόγηση για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη
Η Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη Τζένη Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vita» και τη Φωτεινή Βασιλοπούλου, απάντησε πρώτη φορά για τη γιαγιά της, την Τζένη Καρέζη. Με παππού, γιαγιά και γονείς ηθοποιούς, θα μπορούσες να μην ακολουθήσεις τα βήματά τους; Το λάτρευα το θέατρο από πολύ μικρή, ... Περισσότερα
To άρθρο Τζένη Καζάκου: Η εξομολόγηση για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ πανέμορφη Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη
Διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένη Καζάκου: Με παππού, γιαγιά και γονείς ηθοποιούς, θα μπορούσες να μην ακολουθήσεις τα βήματά τους; Το λάτρευα το θέατρο από πολύ μικρή, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Εκεί με θήλαζε η μαμά μου. Θυμάμαι που με έπαιρναν οι γονείς μου στις πρόβες. Μου άρεσε όλο αυτό και να το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη
Η Τζένη Καζάκου μιλάει πρώτη φορά για τη Τζένη Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Vita» και τη Φωτεινή Βασιλοπούλου, απάντησε πρώτη φορά για τη γιαγιά της, την Τζένη Καρέζη. Με παππού, γιαγιά και γονείς ηθοποιούς, θα μπορούσες να μην ακολουθήσεις τα βήματά τους; Το λάτρευα το θέατρο από πολύ μικρή, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr