Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Μέικον: «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται»

11:40 - 12/07/2021

Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Μέικον: «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται» 12/07/2021 Παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι και επίσημα πλέον ο Ντάριλ Μέικον, με την πράσινη ΚΑΕ να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας την απόκτησή του για 1+1 χρόνια. Τη σεζόν 2020-21 ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ την ξεκίνησε στη Γαλατασαράι, ενώ στη συνέχεια συμφώνησε με την ΑΕΚ. Με τη φανέλα της Ένωσης είχε 16.9 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο με 44.4% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στη Basket League. Η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντάριλ Μέικον για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο Ντάριλ Μέικον γενν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μέικον – «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία»

Ο Ντάριλ Μέικον είναι το νέο μέλος της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Ενθουσιασμένος και έτοιμος να προσφέρει στο “τριφύλλι” ο Αμερικανός. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάριλ Μέικον, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. «Αισθάνομαι ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ και να δείξω το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μέικον – «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ανακοίνωσε και επίσημα Μέικον ο Παναθηναϊκός – «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία»

☘️☘️????????????Την απόκτηση του Μέικον ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Για μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του κάνει λόγο ο παίκτης. Continue reading Ανακοίνωσε και επίσημα Μέικον ο Παναθηναϊκός – «Ευγνώμων για τη μεγάλη ευκαιρία» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)