Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στη δόξα και στα εξώφυλλα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα»

12:55 - 12/07/2021

Στην εκπομπή «Alpha παντού» και τη Βίκυ Χαντζή έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στη δόξα και στα εξώφυλλα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Έφτασα στη δόξα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα»

Δείτε τι είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Για την απόφασή του να αφήσει τη «λαμπερή ζωή» και να στραφεί σε έναν άλλο τρόπο διαβίωσης, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Alpha παντού» και τη Βίκυ Χαντζή. «Έφτασα στη δόξα, έφτασα στα εξώφυλλα, έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Έφτασα στη δόξα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έφτασα στη δόξα, έφτασα στα εξώφυλλα, έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει να ζει κοντά στη φύση και να απολαμβάνει τα αγαθά της. Ο ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Alpha Παντού» και τη Βίκυ Χαντζή και εξήγησε ποια ήταν η στιγμή εκείνη που τον έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής. «Έφτασα στη δόξα, έφτασα στα εξώφυλλα, έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα. Βρήκα μοναξιά! Και είπα ότι θα βρω το δικό μου δρόμο. Στην οικονομική κρίση του 2010 άλλαξαν όλα, στις αμοιβές, στην τηλεόραση, το θέατρο, οι πρώτες μου αγωνίες αν θα πληρωθώ με έφεραν σε επαφή με την εσωτερική μου φωνή, με τον εσωτερικό μου εαυτό», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στη δόξα, στα εξώφυλλα, στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια αλλά ευτυχία δεν βρήκα»

Στην εκπομπή «Alpha παντού» και τη Βίκυ Χαντζή έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να αφήσει τη… λαμπερή ζωή και να στραφεί σε έναν άλλο τρόπο ζωής. «Έφτασα στη δόξα, έφτασα στα εξώφυλλα, έφτασα στα πρώτα τραπέζια στα μπουζούκια, αλλά ευτυχία δεν βρήκα. Βρήκα μοναξιά! Και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έφτασα στη δόξα και στα εξώφυλλα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα

Στην εκπομπή «Alpha παντού» και τη Βίκυ Χαντζή έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Ευθυμιάδης: Έφτασα στη δόξα και στα εξώφυλλα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα

Διαβάστε το στο spoilers

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έφτασα στη δόξα και στα εξώφυλλα, αλλά ευτυχία δεν βρήκα» (video)

«Βρήκα μοναξιά και είπα ότι θα βρω το δικό μου δρόμο», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο