Ιωάννα Μαλέσκου: Η απώλεια που τη συγκλόνισε – «Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

14:26 - 12/07/2021

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε σήμερα στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου. Με αφορμή την συγκινητική ιστορία του Δημήτρη […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: Η απώλεια που τη συγκλόνισε – «Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: “Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ”

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την απώλεια που τη συγκλόνισε… Το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα του Love It στον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη. Τότε, το 2002, όταν και έφυγε από την ζωή η γιαγιά της. «Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: “Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απώλεια που τη στιγμάτισε – «Ήταν 18 Αυγούστου 2002…»

Με αφορμή την συγκινητική ιστορία του νεαρού Δημήτρη από τη Ναύπακτο ο οποίος όχι μόνο έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις, έχοντας χάσει και τους δυο γονείς του από κορονοϊό, κατάφερε να αριστεύσει. Η ιστορία του νεαρού στάθηκε αφορμή για να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» του «Love it» το πρωί της Δευτέρας. Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο χαμό της πολυαγαπημένης της γιαγιάς που την στιγμάτισε και η φωνή της «έσπασε». «Θα σας πω πολύ σύντομα, καμία σχέση με αυτό, όμως, απώλεια ήταν και για μένα τότε. Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν μια περίοδος που βίωσα την πρώτη απώλεια, της γιαγιάς μου, της μαμάς της μητέρας μου», ανέφε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απώλεια που την σημάδεψε – «Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

«Για μένα ήταν ο άνθρωπός μου, ήταν παραπάνω από μάνα μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη, στον αέρα της εκπομπής Love it. Με αφορμή την συγκινητική ιστορία του Δημήτρη από τη Ναύπακτο,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν 18 Αυγούστου 2002, δεν θα το ξεχάσω ποτέ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο