Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους γονείς της
15:04 - 13/07/2021
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε στον αέρα του Love it τη δική της δυσάρεστη εμπειρία από το
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους γονείς της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Μαλέσκου για το τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν - «Είχαμε πέσει από γκρεμό…»
Μίλησε πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους γονείς της
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους γονείς της
«Είχαμε πέσει με τον αδελφό μου από γκρεμό», εξομολογείτε η παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Συγκλόνισε on air η Μαλέσκου με την εξομολόγησή της για το τροχαίο ατύχημα που είχε με τους γονείς της
«Αντίστοιχη κακή επέτειο έχω κι εγώ για τους γονείς μου γιατί και εμείς σε νεαρή ηλικία πηγαίναμε Κυριακή του Πάσχα στο χωριό και είχε συμβεί ένα ατύχημα. Οδηγούσαν τα ξαδέλφια μου και είχαμε πέσει με τον αδελφό μου ως παιδιά από γκρεμό. Για καλή μας τύχη ήταν οργωμένο το χωράφι οπότε δεν είχαμε πολλούς άσχημους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: Συγκλονίζει για το τροχαίο με τους γονείς της (βίντεο)
Η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα του Love it τη δική της δυσάρεστη εμπειρία από το τροχαίο ατύχημα, που είχε στο παρελθόν με την οικογένειά της. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο καλεσμένος της εκπομπής, Ιωάννης Αθανασόπουλος, για το δικό του ατύχημα, που τον άφησε σε κώμα για αρκετό καιρό. «Αντίστοιχη κακή επέτειο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr