Αραούχο: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ»

17:44 - 14/07/2021

Ο Τσίνο κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος” αρκέστηκε να πει μόνο μια κουβέντα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στην ΑΕΚ. Την αποθέωση απ’ τους φίλους της ΑΕΚ γνώρισε νωρίς το απόγευμα ο Σέρχιο Αραούχο, όταν βγήκε έξω απ’ την αίθουσα αφίξεων, συνοδευόμενος απ’ τον μεταφραστή της ομάδας, Πανο Αναστασόπουλο, αλλά […] The post Αραούχο: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αραούχο: «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου»

Σαν στο σπίτι του νιώθει την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο.Ο 29χρονος επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα (ξανά) για την «Ένωση» και στην τοποθέτησή του ήταν λιτός και σαφής, καθώς η… βαβούρα που προκάλεσαν οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» δεν του επέτρεψε να πει πολλά.«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου ακόμα μία φορά», τόνισε ο «Τσίνο» στο «Ελευθέριος […] Το άρθρο Αραούχο: «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αραούχο: «Είμαι χαρούμενος, επιστρέφω σπίτι μου!»

Ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ - Η πρώτη δήλωση του Αργεντίνου σέντερ φορ από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)