Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ, έκαναν όσα ζητήσαμε»

00:28 - 15/07/2021

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ, έκαναν όσα ζητήσαμε» 15/07/2021 Ικανοποιημένος από την επιμονή των ποδοσφαιριστών του να κάνουν όσα δούλεψαν στις προπονήσεις και τους ζητήθηκαν στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν, ήταν στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι (1-0) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Αϊντχόφεν σε φιλικό αγώνα στην Ολλανδία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει ότι η θέληση και η εμμονή των ποδοσφαιριστών του στα ζητούμενα τον ικανοποίησε πολύ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου στη συνέντευξη Τύπου... Για την εμφάνιση των Ζίβκοβιτς-Πασχαλάκη και αν ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: Κρατάω την επιμονή μας σε ό,τι ζητήσαμε

Την ικανοποίησή του από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Αϊντχόφεν εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως κρατάει την επιμονή των παικτών του σε ότι τους ζήτησε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, χάνοντας από την Αϊντχόφεν με 1-0 με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναφέρει μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV τα εξής: Σχετικά με το δίδυμο Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς στο τέρμα: «Ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται τερματοφύλακα. Σήμερα το παιχνίδι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μια προπόνηση αμυντικής λειτουργίας και ανταπεξήλθαμε πλήρως. Ενδεχομένως ο Πασχαλάκης να έκανε κάποια λάθη στην ανάπτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)