Μίνα Αδαμάκη: Γιατί δεν έχει ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες;

11:06 - 15/07/2021

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη η Μίνα Αδαμάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τον κορονοϊό, […] The post Μίνα Αδαμάκη: Γιατί δεν έχει ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μίνα Αδαμάκη απαντά για τις Τρεις Χάριτες

Γιατί η Μίνα Αδαμάκη δεν έχει ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες; Τι λέει για το ελληνικό metoo; Για τον κορονοϊό, τις Τρεις Χάριτες, αλλά και το κίνημα #metoo, απάντησε η Μίνα Αδαμάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τη Μαίρη Αργυριάδου. «Αυτό με τον κορονοϊό ήταν ένα σοκ, ήρθε τελείως αναπάντεχα και μας ... Περισσότερα To άρθρο Η Μίνα Αδαμάκη απαντά για τις Τρεις Χάριτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μίνα Αδαμάκη: Η απίθανη αποκάλυψη για τις Τρεις Χάριτες

Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε για τα χρυσά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, το ελληνικό #MeToo, αλλά και για το αν μετάνιωσε που δεν έκανε οικογένεια

Διαβάστε το στο

Μίνα Αδαμάκη: Δεν πίστευα ότι θα πάνε καλά οι Τρεις Χάριτες

Για τις Τρεις Χάριτες, το κίνημα #metoo αλλά και τον κορονοϊό μίλησε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». «Αυτό με τον κορονοϊό ήταν ένα σοκ, ήρθε τελείως αναπάντεχα και μας έπληξε όλους. Δεν κοιτάζω τους ρόλους. Τους ρόλους τους κοιτάς όταν είσαι μικρός, τώρα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει η παράσταση και το κείμενο. Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω καθόλου τον εαυτό μου. Αισθάνομαι φρικτά. Δεν πίστευα ότι θα γίνει επιτυχία η σειρά, αυτά τα πράγματα δεν τα ξέρεις ποτέ», είπε η Μίνα Αδαμάκη και πρόσθεσε μιλώντας για το #metoo: «Λίγο πολύ γίνονται παντού αυτά. Στο θέατρο πήραν μια άλλη έκταση γιατί είναι το

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μίνα Αδαμάκη: “Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες” – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Η Μίνα Αδαμάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά To άρθρο Μίνα Αδαμάκη: “Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες” – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μίνα Αδαμάκη: Δεν έχω δει ξανά τις «Τρεις Χάριτες»

Η Μίνα Αδαμάκη έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στη διάσημη σειρά «Τρεις Χάριτες».Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στη διάσημη σειρά «Τρεις Χάριτες», στην οποία πρωταγωνίστησε. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν βλέπει ποτέ τη σειρά, η οποία την καθιέρωσε. «Δεν έχω ξαναδεί τις Τρεις Χάριτες γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω καθόλου τον εαυτό μου. Γενικότερα! Αισθάνομαι φρικτά, ότι βγαίνει αυτή και πώς είναι έτσι και τέτοια. Έπειτα από ένα τέταρτο αρχίζω και συνηθίζω και περνάμε καλύτερα η δυο μας. Δεν πίστευα ότι θα γίνει επιτυχία η σειρά, αυτά τα πράγματα δεν τα ξέρεις ποτέ», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αναφέρθηκε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο