#Μίνα Αδαμάκη

Η Άννα Κυριακού στο gossip-tv για τη Μίνα Αδαμάκη

queen.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα (11-11) από το ξαφνικό «φευγιό» της Μίνας Αδαμάκη.Περισσότερα...
09:17 11/11/2023

Μιχάλης Ρέππας: Το παίρνω ως ευλογία – Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από καρκίνο και ίσως να μην κατάλαβε

Newsbeast.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκε στο λάθος που θεωρεί πως έγινε με την θρυλική σειρά «Τρεις Χάριτες» και την τελευταία επικοινωνία που είχε με την Μίνα Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. «Άλλαξε η άποψή μας γιατί εκείνη την εποχή που είχαμε αυτήν την άποψη, είχαμε πιο μεγάλη οικονομική άνεση. Κάναμε λάθος και θα σου τι εννοώ. Είναι κρίμα που δεν τις ξέρουν τις Χάριτες εξίσου με το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ήταν λάθος μας ότι εμείς με τα χέρια μας σβήσαμε την Γιολάντα και αφήσαμε την Ντίνα Κώνστα στη μνήμη του ελληνικού λαού μόνο ως Ντένη. Μετάνιωσα, αλλά δεν γυ
23:00 02/11/2023

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη το 1984

instyle.gr
Η επίσημη σελίδα του  Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το 1984 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης του Γούντι Άλεν “Μέσα […] The post Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη το 1984 appeared first on InStyle.
20:46 12/09/2023

Δήμητρα Κοκκόρη: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την Μίνα Αδαμάκη

Newsit
“Ήταν υπέροχος άνθρωπος, γλυκός, πολλή μαμά, μου έφτιαχνε τις τιράντες να είμαι όμορφη, αν θέλω σοκολατάκι ή μπισκοτάκι” ανέφερε η Δήμητρα Κοκκόρη. Η Δήμητρα Κοκκόρη μίλησε το “Ποιος είναι πρωινιάτικα” για την συνεργασία της με τον Διονύση Τσακνή, την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη και το πως την αποκαλούσαν σε μικρότερη ηλικία.  “Είναι υπέροχος ο Διονύσης ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Κοκκόρη: Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την Μίνα Αδαμάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:50 05/05/2023

Μιχάλης Ρέππας: Το τηλεφώνημα με τη Μίνα Αδαμάκη πριν ενάμιση χρόνο που τον ανησύχησε – «Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε»

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης (03/01). Μεταξύ άλλων ο δημιουργός και ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες της Ντίνας Κώνστα και της Μίνας Αδαμάκη. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, αποκαθίσταται όλο αυτό. Κάποια στιγμή είπα στον Θανάση Παπαθανασίου, “δεν πρέπει να είναι πολύ καλά” γιατί με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Πολύ καιρό πριν πεθάνει, ενάμιση περίπου χρόνο.
18:34 03/01/2023

Μιχάλης Ρέππας: Συγκλονίζει η αποκάλυψή του για τη Μίνα Αδαμάκη

instyle.gr
Ο Μιχάλης Ρέππας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Μίνα Αδαμάκη, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. “Η Μίνα ήταν από τους ανθρώπους που υπεραγαπάς αλλά δεν τους βλέπεις καθόλου συχνά. Αλλά με την μισή επαφή και με το που συναντιέσαι, […] The post Μιχάλης Ρέππας: Συγκλονίζει η αποκάλυψή του για τη Μίνα Αδαμάκη appeared first on InStyle.
17:24 03/01/2023

Καθηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας για την Μίνα Αδαμάκη: «Με είχε πάρει και σαν να τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Ρέππας προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της […] The post Καθηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας για την Μίνα Αδαμάκη: «Με είχε πάρει και σαν να τα μπέρδευε, δεν καταλάβαινα» appeared first on Zappit.
17:00 03/01/2023

«Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη - Λίγοι ηθοποιοί στην κηδεία της - Ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος ο Γιώργος Κιμούλης (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
«Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη - Λίγοι ηθοποιοί στην κηδεία της - Ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος ο Γιώργος Κιμούλης (ΦΩΤΟ) 18/11/2022 Η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, έγινε στο νεκροταφείο Βύρωνα με λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Στο νεκροταφείο Βύρωνα βρέθηκε για το «ύστατο χαίρε» αρκετός κόσμος. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ελάχιστοι ήταν οι ηθοποιοί που έδωσαν το «παρών». Μεταξύ των ηθοποιών που αποχαιρέτησαν τη Μίνα Αδαμάκη ήταν οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Κιμούλης (ντυμένος στα μαύρα και ανέκφραστος), Θοδωρής Κατσαφάδος, Μιχάλης Ρέππ
11:57 18/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Γιώργος Κιμούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο τελευταίο «αντίο» της ηθοποιού

govastileto.gr
Το τελευταίο αντίο στη Μίνα Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 11/11/2022 έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, λένε αυτή τη στιγμή φίλοι, συγγενείς...
11:34 18/11/2022

«Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη: Λίγος κόσμος στην κηδεία της

Newsit
Το τελευταίο αντίο στην αξέχαστη Μίνα Αδαμάκη λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτης της.  Η κηδεία της Μίνας Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, γίνεται στο νεκροταφείο Βύρωνα με λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Στο νεκροταφείο Βύρωνα έφτασαν για το ... Περισσότερα To άρθρο «Ξέχασαν» τη Μίνα Αδαμάκη: Λίγος κόσμος στην κηδεία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:34 18/11/2022

Το τελευταίο αντίο στη Μίνα Αδαμάκη

Zougla
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν αυτή την ώρα την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή...
11:16 18/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού στο κοιμητήριο του Βύρωνα – Η παράκληση της οικογένειας

tlife.gr
Σε λίγες ώρες το τελευταίο αντίο στη Μίνα Αδαμάκη, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή To άρθρο Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα η κηδεία της ηθοποιού στο κοιμητήριο του Βύρωνα – Η παράκληση της οικογένειας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 18/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά την ταλαντούχα ηθοποιό

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά την ταλαντούχα ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, ενώ θυμάται τη συνεργασία τους. Διαβάστε περισσότερα. The post Μίνα Αδαμάκη: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποχαιρετά την ταλαντούχα ηθοποιό appeared first on Youfly.
09:12 15/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Πότε θα γίνει η κηδεία;

okmag.gr
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε η Μίνα Αδαμάκη την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. H είδηση σκόρπισε θλίψη με τον καλλιτεχνικό κόσμο να σπεύδει να την αποχαιρετήσει. Στενοί φίλοι και καλοί συνεργάτες μοιράστηκαν δημόσια ιστορίες από το παρελθόν. Πότε και πού θα γίνει η κηδεία; «Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το […] The post Μίνα Αδαμάκη: Πότε θα γίνει η κηδεία; appeared first on OK.
11:38 14/11/2022

Άννα Κυριακού: Το συγκινητικό “αντίο” της “θείας Μπεμπέκας” στη Μίνα Αδαμάκη

instyle.gr
Η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με τον θάνατό της να συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν σοκαριστεί από τον χαμό της είναι οι στενοί συνεργάτες και άνθρωποι που την είχαν ζήσει. Η Άννα Κυριακού, η οποία είχε υποδυθεί τη “θεία Μπεμπέκα” […] The post Άννα Κυριακού: Το συγκινητικό “αντίο” της “θείας Μπεμπέκας” στη Μίνα Αδαμάκη appeared first on InStyle.
11:28 13/11/2022

Η «θεία Μπεμπέκα» αποχαιρετά τη Μίνα Αδαμάκη και συγκινεί

NewsBomb
Συντετριμμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 11/11…Περισσότερα...
11:00 13/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την θρυλική «Ειρήνη» από τις «Τρεις Χάριτες»

in.gr
ατάφερε να κάνει στη ζωή της πάντα αυτό που ήθελε. Πέρασε στη Νομική Σχολή, αλλά έκανε αυτό που ονειρευόταν από μικρό παιδάκι στο Βόλο: να γίνει ηθοποιός, όπως είχε εξομολογηθεί στην τελευταία της συνέντευξη στο MEGA η σπουδαία ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη.
00:58 13/11/2022

Μίνα Αδαμάκη: Σοκαρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με το θάνατό της – «Θεέ μου… σπουδαίος άνθρωπος»

thecaller.gr
Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι τελικά η Μίνα Αδαμάκη έχασε τη μάχη για τη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα σε ηλικία 78 ετών. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι τελικά η Μίνα Αδαμάκη έχασε τη μάχη για τη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα σε ηλικία 78 ετών. «Θεέ μου… Θεέ μου… σπουδαία συνάδελφος, σπουδαίος άνθρωπος. Απίστευτη κωμικός, καλόψυχη…» αρκέστηκε να δηλώσει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
22:56 12/11/2022

Νένα Μεντή: «Δεν ήμασταν φίλες με τη Μίνα Αδαμάκη»

okmag.gr
Η Μίνα Αδαμάκη και η Νένα Μεντή επί τρία χρόνια στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Τρεις Χάριτες» υποδύονταν τις αδελφές. Μετά την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, η Νένα Μεντή αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν εκείνα τα χρόνια επισημαίνοντας πόσο όμορφα είχαν περάσει. Παρόλα αυτά οι δύο ηθοποιοί […] The post Νένα Μεντή: «Δεν ήμασταν φίλες με τη Μίνα Αδαμάκη» appeared first on OK.
17:50 12/11/2022

«Λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»: Το αντίο της Νένας Μεντή στη Μίνα Αδαμάκη

real.gr
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο, έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μίνας Αδαμάκη,
16:20 12/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load