Αραούχο: «Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να...»
17:56 - 19/07/2021
Αραούχο: «Τώρα είμαι στην ΑΕΚ και πρόκειται να...»
19/07/2021
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».
«Είμαι χαρούμενος και βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλω να τα... ξανασπάσω στην Αθήνα. Η πώλησή μου έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σύλλογος με ενημέρωσε για τη μεταγραφή και δεν είχα άλλη επιλογή από το να αποδεχτώ την πρόταση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στον σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο Αραούχο, ο οποίος πρόσθεσε: «Έρχομαι στην ΑΕΚ για λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνα στη Λας Πάλμας, αλλά ούτε αυτό είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα».
Στη συ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αραούχο: «Στην ΑΕΚ θα τα… ξανασπάσω»
Ο Σέρχιο Αραούχο ανέφερε πως είναι αποφασισμένος να εντυπωσιάσει ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Διαβάστε το στο to10.grΑραούχο: «Eίμαι στην ΑΕΚ και θέλω να τα… σπάσω»
Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε συνέντευξη μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Cadena Ser και δήλωσε αποφασισμένος να τα… ξανασπάσει με τη φανέλα της Ένωσης. Ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός δήλωσε αποφασισμένος να τα… ξανασπάσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα. «Είμαι χαρούμενος και βρίσκομαι σε εξαιρετική φόρμα. Θέλω να τα… […]
Διαβάστε το στο dete.gr