Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

20:38 - 19/07/2021

Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας. «Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση για εμένα, έχω προσωπική σχέση», είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας. Για τα όσα είπε στην ομολογία του ο φίλος της Γαρυφαλλιάς, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις τα όσα λέει, καθώς υπάρχει μια εξαφάνιση πολλών ωρών και δεν αποκλείει κανείς ό,τι στις ώρες αυτές έχει μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, να έχει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

Ο σνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας. «Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση για εμένα, έχω προσωπική σχέση», […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας