Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται, σηκώνω τα χέρια»
13:18 - 22/07/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, […]
The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται, σηκώνω τα χέρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα»
Ο ηθοποιός πήρε θέση για το ζήτημα του εμβολιασμού και τα είπε «έξω από τα δόντια».
Διαβάστε το στο Γιώργος Γιαννόπουλος: Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται, σηκώνω τα χέρια
Στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστήμη ενώ τόνισε πως πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους αρνητές. «Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου...» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Γιαννόπουλος: «Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται, σηκώνω τα χέρια»
Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κουβέντα έφτασε και στο εμβόλιο για τον COVID-19 και όσους δεν εμβολιάζονται. «Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Γιαννόπουλος: Σηκώνω τα χέρια ψηλά – Είπα ότι είναι βλακεία που δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκα
“Λένε “το εμβόλιο έγινε γρήγορα”. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #not στο Open, ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος όπου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε και για το θέμα του εμβολιασμού κατά του COVID-19 και έδωσε ένα μήνυμα ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΓιώργος Γιαννόπουλος: "Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς που δεν εμβολιάζονται, σηκώνω τα χέρια" (video)
"Λένε "το εμβόλιο έγινε γρήγορα". Αυτή είναι η μαγκιά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr