Βάσια Τριφύλλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη θετή κόρη της και τον εγγονό της

13:24 - 22/07/2021

Μια συγκινητική συνέντευξη παραχώρησαν η Βάσια Τριφύλλη και η θετή κόρη της, Βερόνικα, στο “Alpha Παντού”. To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη θετή κόρη της και τον εγγονό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσια Τριφύλλη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη θετή κόρη της και τον εγγονό της

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τη γνωριμία, τη σχέση τους αλλά και τον 2χρονο Βασίλη, τον γιο της Βερόνικας.

Διαβάστε το στο

Βάσια Τριφύλλη: Μια μικρή απώλεια… ούρων την έχω όταν βλέπω τον εγγονό μου

Για την «οικογένεια της καρδιάς» της μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Alpha Παντού» και παρουσίασε στην κάμερα την «υιοθετημένη» κόρη της και τον εγγονό της, τον δίχρονο Βασίλη. Η ηθοποιός υιοθέτησε την κόρη της χωρίς χαρτιά και μίλησε για την απόφασή της αυτήν, παρουσιάζοντας την  «οικογένεια της καρδιάς» της. «Μια μικρή απώλεια ούρων την έχω όταν βλέπω τον Βασιλάκη. Ψέματα να πω; Διαλύομαι» λέει και στη συνέχεια αναφέρετε στη θετή της κόρη, τη Βερόνικα.  «Τα μάτια της μου έκαναν το «κλικ». Να μην ξέρει λέξη ελληνικά, να μην ξέρω λέξη ρουμάνικα και να θέλουμε τόσο πολύ να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε. Τα μάτια 9 φορές στις 10 λένε την αλήθεια. Κι αν είσαι και αφηρημένος, δηλαδή δεν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της