Μαρία Παπαπέτρος: Μέχρι πότε θα είναι ο COVID-19 στη ζωή μας;
13:52 - 28/07/2021
Στον καναπέ του Καλοκαίρι #not βρέθηκε η Μαρία Παπαπέτρος και κουβέντιασε με την Ελένη Τσολάκη για πολλά. Φυσικά, πρώτο θέμα […]
The post Μαρία Παπαπέτρος: Μέχρι πότε θα είναι ο COVID-19 στη ζωή μας; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Παπαπέτρος προέβλεψε πότε θα ξεμπερδέψουμε από τον COVID-19
Μέχρι πότε θα είναι ο COVID-19 στη ζωή μας σύμφωνα με την Μαρία Παπαπέτρος; Τα άστρα ξέρουν πότε θα φύγει o COVID-19 από την ζωή μας, όπως αποκάλυψε στο OPEN η Μαρία Παπαπέτρος. Αλήθεια, όμως, πότε θα απαλλαγούμε από τον κορονοϊό; «Λυπάμαι που βλέπω θεωρίες συνομωσίας. Το σύμπαν για κάποιο λόγο μας μάντρωσε μέσα, σε μερικούς ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μαρία Παπαπέτρος προέβλεψε πότε θα ξεμπερδέψουμε από τον COVID-19 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Παπαπέτρος: Η αστρολόγος προβλέπει μέχρι πότε θα είναι ο κορονοϊός στη ζωή μας
Απέναντι από την Ελένη Τσολάκη, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Παπαπέτρος. Η αστρολόγος και η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων συζήτησαν και για την πανδημία του κορονοϊού που ταλανίζει την ανθρωπότητα. «Λυπάμαι που βλέπω θεωρίες συνομωσίας. Το σύμπαν για κάποιο λόγο μας μάντρωσε μέσα, σε μερικούς μας έσωσε τη ζωή και κοιτάμε τι πρέπει να φτιάξουμε. Λυπάμαι που βλέπω τόση βία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Παπαπέτρος. Έπειτα από ερώτηση της Ελένης Τσολάκη σχετικά με το μέχρι πότε θα είναι η covid -19 στις ζωές μας, η Μαρία Παπαπέτρος απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι ο COVID-19 θα συνεχίσει αρκετά μέσα στο 2022. Αλλά αντί να λέμε “τι πέρασα” να λέμε “τι ξεπέρασα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Παπαπέτρος: Η αστρολόγος προβλέπει μέχρι πότε θα είναι ο κορωνοϊός στη ζωή μας (βίντεο)
Η αστρολόγος, καλεσμένη σε εκπομπή, έκανε λόγο για τον κορωνοϊό που ταλανίζει την ανθρωπότητα αλλά και πόσο θα διαρκέσει...
«Λυπάμαι που βλέπω θεωρίες συνομωσίας. Το σύμπαν για κάποιο λόγο μας μάντρωσε μέσα, σε μερικούς μας έσωσε τη ζωή και κοιτάμε τι πρέπει να φτιάξουμε. Λυπάμαι που βλέπω τόση βία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Παπαπέτρος.
Έπειτα από ερώτηση της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή της, σχετικά με το μέχρι πότε θα είναι η covid -19 στις ζωές μας, η Μαρία Παπαπέτρος απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι ο COVID-19 θα συνεχίσει αρκετά μέσα στο 2022. Αλλά αντί να λέμε “τι πέρασα” να λέμε “τι ξεπέρασα”. Δεν θα μας “φάει” τίποτα, εξαρτάται από εμάς. Εγώ προτίμησα να κάνω το εμβόλιο. Γιατί, τι άλλη επιλογή είχ
Διαβάστε το στο pronews.gr