Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, να το μοιραστώ πως είμαι στο MEGA»
16:18 - 28/07/2021
Και επίσημα στο MEGA βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου από το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου. Τότε που ανακοινώθηκε με τιμές […]
The post Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, να το μοιραστώ πως είμαι στο MEGA» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω πως είμαι πια στο MEGA
Τα πρώτα λόγια από την παρουσιάστρια για τη νέα της τηλεοπτική στέγη
Διαβάστε το στο Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω πως είμαι πια στο MEGA!»
Ενθουσιασμένη για την μεταγραφή της η αγαπημένη παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω πως είμαι πια στο Mega
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε πίσω της την πόρτα του Open και άνοιξε αυτή του Mega. Η παρουσιάστρια από το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουλίου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού και από την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάζει την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Μόλις ανακοινώθηκε από το Mega, πως η Σίσσυ Χρηστίδου εντάχθηκε στο δυναμικό του σταθμού, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της γι’ αυτήν τη νέα συνεργασία. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Mega στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι χαρούμενη. «Γειά σας ρε παιδιά! Επιτέλους, επιτέλους μπορώ να το φωνάξω, μπορώ μαζί σας να το μοιραστώ πως είμαι πια στο Mega. Στο Mega το καλό» ακούγεται να λέει η Σίσσυ Χρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω πως είμαι πια στο Mega» (Video)
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι και επίσημα στο Mega - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η ανακοίνωση του καναλιού
Διαβάστε το στο topontiki.grΣίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega
Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουλίου 2021 16:15 Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με το Mega, δημοσιεύτηκε από το κανάλι ένα βίντεο στο Instagram. Σε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σίσσυ Χρηστίδου: Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega
Διαβάστε το στο spoilers