Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram»
11:54 - 15/12/2019
Για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής […]
The post Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί»
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης πώς κατάλαβε ότι την έχει μπλοκάρει στο Instagram
Διαβάστε το στο Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram»
Για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣίσσυ Χρηστίδου: «Έχω καταλάβει ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε με πολυσυμπαθεί»
Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της Έλα χαμογέλα, σχολίασε τον χωρισμό της Κατερίνας Δαλάκα από τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τα unfollow που τους πρόδωσαν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – "Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram" (VIDEO)
Για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.
«Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;
Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και
Διαβάστε το στο thestival.grΣίσσυ Χρηστίδου: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram
Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” στο μπλοκ που της έχει κάνει στο instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεσαι πώς κατάλαβε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει στο Instagram!
Δεν φαντάζεσαι πώς κατάλαβε η Σίσσυ Χρηστίδου ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει στο Instagram!
The post Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν φαντάζεσαι πώς κατάλαβε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έχει μπλοκάρει στο Instagram! appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΟι «μπηχτές» της Σίσσυ Χρηστίδου για τον Ουγγαρέζο – «Μάλλον δεν με συμπαθεί με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram» (βίντεο)
Για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”.
«Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;
Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δε
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει για τον Ουγγαρέζο – «Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram»
«Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του»...
Διαβάστε το στο news.grΣίσσυ Χρηστίδου: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει μπλοκάρει
Τι είπε στο «Έλα Χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου.Για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα».
Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν με συμπαθεί, με έχει κάνει μπλοκ στο Instagram»
Γα το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». «Να σας πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;» […]
Διαβάστε το στο dete.gr