Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Απορώ που δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια»
13:50 - 29/07/2021
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει ήδη προφυλακιστεί, μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not». Όπως δήλωσε […]
The post Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Απορώ που δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Τριφύλλη: «Απορώ που δεν πλάκωσαν στα χαστούκια τον Πέτρο Φιλιππίδη» (vid)
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη για τον οποίον είπε ότι είναι φίλος της.
Διαβάστε το στο Βάσια Τριφύλλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Γιατί δεν τον πλάκωσαν στα χαστούκια»…
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε: «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Λυπάμαι το ταλέντο του».
Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΒάσια Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν είχε φόβο, ήταν άνετος
Η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε στο πλατό του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις κακές επιλογές και τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν.Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσια Τριφύλλη μιλάει για τον φίλο της Πέτρο Φιλιππίδη, τις σκέψεις και τα αισθήματα που της προκάλεσαν οι καταγγελίες εις βάρος του. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση που την συνδέει με τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχε πολύ καλή συνεργασία στο παρελθόν, όμως αυτό δεν την σημαίνει ότι αμφισβητεί τις καταγγελίες των συναδέλφων της και το αίτημά τους να τιμωρηθεί. «Εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ» είπε η Βάσια Τριφύλλη καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ του σ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr