Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
09:44 - 30/07/2021
Η Λάουρα Νάργες θυμάται σήμερα τον πατέρα της, καθώς αν ζούσε θα γιόρταζε τα γενέθλια του…
To άρθρο Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάουρα Νάργες: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της, που θα έκλεινε χθες τα 77 (Φωτογραφία)
Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, η παρουσιάστρια έγραψε ένα πολύ όμορφο κείμενο για τον πατέρα της, που έχει φύγει από την ζωή
Διαβάστε το στο Λάουρα Νάργες: Το συγκινητικό story για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή (Εικόνα)
Η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα για τα γενέθλιά του
Διαβάστε το στο Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της για τον θάνατο του πατέρα της
Η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, όταν ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή
Διαβάστε το στο Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον μπαμπά της
Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες στο Instagram Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛάουρα Νάργες: Το συγκινητικό story για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
Ένα συγκινητικό story για τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες. «Λείπει τόσο μα τόσο πολύ, δεν υπάρχει ούτε στιγμή που δεν είναι στο μυαλό μου… ”Μιλάμε” πολλές φορές όμως, μου στέλνει σημάδια, με προστατεύει, με καθοδηγεί. Μαζί με την Πόντια γιαγιάκα μου. Μου δίνει τόση δύναμη και ασφάλεια! Πόσο τυχερή είμαι που τον είχα και εξακολουθώ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τον έχω, πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να τον ”βλέπω” δίπλα μου ανά πάσα ώρα και στιγμή! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μου που θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του. 77 θα γινόσουν γαμώτο», έγραψε η Λάουρα Νάργες.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Λείπει τόσο μα τόσο πολύ» – Το συγκινητικό μήνυμα της Λάουρας Νάργες για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή
Η Λάουρα Νάργες θυμάται σήμερα τον πατέρα της, καθώς αν ζούσε θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Η ραδιοφωνική παραγωγός και προυσιάστρια, έχασε τον αγαπημένο της μπαμπά πριν 8 χρόνια περίπου. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα social media και το μήνυμα της ραγίζει καρδιές. «Λείπει τόσο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον μπαμπά της
Ένα πολύ τρυφερό insta story για τον μπαμπά της, που έχει φύγει από τη ζωή, έκανε η Λάουρα Νάργες. Η […]
The post Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον μπαμπά της appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές με αυτή την ανάρτηση
Γεωργία Τσιαρλή ClockDate and time that the article is published or last modified30/07/2021 20:35 Η Λάουρα Νάργες ανέβασε ένα πολύ τρυφερό Insta Story για τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές με αυτή την ανάρτηση
Διαβάστε το στο spoilersΛάουρα Νάργες: Ραγίζει καρδιές με αυτή την ανάρτηση
Η Λάουρα Νάργες ανέβασε ένα πολύ τρυφερό Insta Story για τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ χρόνια. Η φωτογραφία που ανέβασε η Νάργες ανέβασε μια φωτογραφία σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Λείπει τόσο μα τόσο πολύ, δεν υπάρχει ούτε στιγμή που δεν είναι...
Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr