Συγκινημένος ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
09:00 - 31/07/2021
«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο Θεόδωρος Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρση βαρών, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκινημένος ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε ο Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣυγκλονιστικός Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣυγκινεί ο Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών
Την αποχώρησή του από την άρση βαρών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Διαβάστε το στο in.grΣυγκινεί ο Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών
Την αποχώρησή του από την άρση βαρών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγκλονιστικός Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλόνισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ νικητής Θοδωρής Ιακωβίδης “ραπίζει” με δάκρυα και λόγια τους αδιάφορους της εξουσίας
Ο Θόδωρος Ιακωβίδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό της κατηγορίας 96κ. (β’ γκρουπ) του Ολυμπιακού τουρνουά Άρσης Βαρών χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στον τελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής «σήκωσε» 338 κιλά στο σύνολο (156 κιλά στο αρασέ – 182 κιλά στο ζετέ) και με δάκρυα στα μάτια μετά την προσπάθειά του, […]
The post Ο νικητής Θοδωρής Ιακωβίδης “ραπίζει” με δάκρυα και λόγια τους αδιάφορους της εξουσίας appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΜε δάκρυα στα μάτια ο Θεόδωρος Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών (vid)
«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αλλά τόνισε πως έβαλε τα δυνατά του για να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα. «Κλαίω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινητικός Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών
Με δάκρια στα μάτια, ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στην Άρση Βαρών μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
The post Συγκινητικός Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΣυγκίνησε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Lamianow.gr
Συγκίνησε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο Θεόδωρος Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρση βαρών, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αλλά τόνισε πως έβαλε τα δυνατά του για να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα. «Κλαίω όχι από […]
Συγκίνησε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΧορηγοί επικοινώνησαν με τον Ιακωβίδη - Πιθανό να μην αποχωρήσει από την άρση βαρών!
Χορηγοί επικοινώνησαν με τον Ιακωβίδη - Πιθανό να μην αποχωρήσει από την άρση βαρών!
31/07/2021
Όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αρκετοί χορηγοί επικοινώνησαν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και εξέφρασαν τη θέληση να βοηθήσουν οικονομικά για να συνεχίσει την προσπάθειά του!
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση της ΕΟΕ, η εικόνα του Έλληνα πρωταθλητή με βουρκωμένα τα μάτια και μετά τα όσα συγκλονιστικά είπε, δεν πέρασε απαρατήρητη, με τους χορηγούς, που επικοινώνησαν μαζί του, να του ζητούν συνάντηση μόλις επιστρέψει στην Αθήνα.
Πλέον, μετά από αυτές τις κινήσεις είναι πολύ πιθανό ο Ιακωβίδης να αλλάξει την απόφασή του και να συνεχίσει στο άθλημα της άρσ
Διαβάστε το στο filathlos.grΙακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Ιακωβίδης: «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση», επισήμανε στις δηλώσεις του ο αθλητής.
Διαβάστε το στο pagenews.grΣυγκινεί ο Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών
Την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Διαβάστε το στο to10.grΣυγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών Ξέσπασε σε δάκρυα ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε με λυγμούς “αντίο” στο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΣυγκλόνισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
«Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την...
The post Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης – Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΣυγκλόνισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Ο Θεόδωρος Ιακωβίδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Άρση βαρών, μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Είναι οι τελευταίες μου στιγμές στην εθνική ομάδα… Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του […]
The post Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Ιακωβίδης: Ανακοίνωσε με δάκρυα την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr