Καπουτζίδης: Τι είπε στη Ζέτα Δούκα

16:27 - 15/12/2019

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στη Ζέτα Δούκα και είπε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή και ότι κανείς δεν μπορεί να πει στον άλλο πώς θα ζήσει τη ζωή του.Καλεσμένος της Ζέτας Δούκα στο Thrive ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε ανοικτά και ξεκαθάρισε πως δεν περιμένει καμία αποδοχή και καμία ανοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά πώς «δεν έχετε κανένα δικαίωμα στη ζωή μου». «Αυτός ο κόσμος είναι για όλους, είμαστε όλοι ίσοι, έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα. Δεν ήρθε κανείς εδώ για να κάνει τον προϊστάμενο και να μας πει ποιους αποδέχεται και ποιους όχι. Δεν μου αρέσει η λέξη αποδοχή. Η λέξη αποδοχή είναι σαν να λέω ότι αισθάνομαι εγώ κατώτερος και περιμένω εσένα να με απο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά