Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά
18:38 - 01/08/2021
O ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει το πατρικό του στη Ζήρια και αγωνιά για την παρουσία του.Οι κάτοικοι στη Ζήρια αγωνιούσαν για τις περιουσίες και τους κόπους μια ζωής μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει το πατρικό του στη Ζήρια, το μέρος όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Ο ηθοποιός, ανέβασε δύο φωτογραφίες από τότε που ήταν μικρός και απολάμβανε τη θάλασσα στο Λαμπίρι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής. «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε.. Η παραλία στο Λαμπίρι … τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαραλαμπόπουλος: Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά
O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχει το πατρικό του στη Ζήρια όπου ξέσπασε η καταστροφική φωτιά. Ο ηθοποιός λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram για την πυρκαγιά και συγκινεί. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά, το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε…». H ανάρτησή του «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε..Η παραλία στο Λαμπίρι… τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα νάθελαν να ξεδιψάσουν… κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου!!!».
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα παιδικά μου χρόνια
Τη στήριξή τους στους ανθρώπους που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά στη Ζήρια Αχαΐας έστειλε μέσω Instagram ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤραγικές ώρες για τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά
O ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει το πατρικό του στη Ζήρια και ανέβασε στο instagram δύο φωτογραφίες από τότε που ήταν μικρός.
Διαβάστε το στο thetoc.grΒ. Χαραλαμπόπουλος: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. » – Αγωνία για το σπίτι του
Τη δική του αγωνία για το αν σώθηκε από τις φλόγες, το σπίτι του στη Ζήρια Αιγιαλείας περνά ο Αιγιώτης ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο ηθοποιός, ανέβασε φωτογραφία από τότε που ήταν μικρός και απολάμβανε τη θάλασσα...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Β. Χαραλαμπόπουλος: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. » – Αγωνία για το σπίτι του
Διαβάστε το στο sinidisi.grΔύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά
Μεγάλης έκτασης φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στη Ζήρια Αχαΐας, η οποία πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε με αποτέλεσμα να εκκενωθούν κοινότητες, να καούν σπίτια αλλά και πέντε μέχρι στιγμής άνθρωποι να βρεθούν στο νοσοκομείο. Οι κάτοικοι αγωνιούσαν για τις περιουσίες και τους κόπους μια ζωής. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ηθοποιός Βασίλης […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧαραλαμπόπουλος: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά, το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε…»
O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, έχει το πατρικό του στη Ζήρια όπου ξέσπασε φωτιά. Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram για την φωτιά που ξέσπασε χθες Σάββατο (31/7) στη Ζήρια. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά, το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε…» και …
Διαβάστε το στο agriniopress.grBασίλης Χαραλαμπόπουλος: Δύσκολες ώρες μετά τη φωτιά στην Αχαΐα
“Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε”
Διαβάστε το στο ekriti.gr