Γεμιστά λαζάνια σε ατομικά ρολάκια
10:20 - 02/08/2021
Υλικά 12 λαζάνια 2 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα 1 φλ. τσαγιού σπανάκι 1 φλ. τσαγιού καρδιά αγκινάρας ψιλοκομμένη 1 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 2 φλ. τσαγιού σος μαρινάρα 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη 1 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. πιπέρι Φρέσκο μαϊντανό για γαρνιτούρα Εκτέλεση Βράστε τα λαζάνια για περίπου 10 λεπτά, σουρώστε και αφήστε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το σπανάκι με λίγο ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σοταρισμένο σπανάκι με το τυρί ρικότα, τις αγκινάρες, το σκόρδο, μισή κούπα μοτσαρέλα, μισή κούπα παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι. Ανοίξτε τα λαζάνια και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr