«Να διορθώσεις αυτό που είπες» - Το παράπονο της Βανδή και η απολογία της Γερμανού (Video)
19:23 - 15/12/2019
ΕΛΛAΔΑ
Μία άτυχη στιγμή που στεναχώρησε την Δέσποινα Βανδή.
Πριν από λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της εξέφρασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» την απορία γιατί βλέπουμε συνεχώς τη Δέσποινα Βανδή στο Open Tv να ποζάρει μόνο με το αριστερό προφίλ.
«Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον αέρα που άφησες να εννοηθεί, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς, ότι όταν είχε μια απορία η συνεργάτιδά σου για το προφίλ μου, εγώ στενοχωρήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι αφήσατε ένα υπονοούμενο για τον Περικλή που είναι και δικός μου σκηνοθέτης στο X Factor και σε προκαλώ να πεις τι σας είπε στο αυτί γιατί δεν ήταν για μένα ήταν για εσάς» την κάλεσε η Δέσποινα Βανδή στην κάμερα της μεσημεριανής εκ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και η απολογία της Ναταλίας
Ποιο είναι το παράπονο της Δέσποινας Βανδή; Τι θέλησε άραγε η γνωστή τραγουδίστρια να διορθωθεί από τη Ναταλία Γερμανού; Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή είναι ένα κι αφορά την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται». Πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha: «Να διορθώσεις αυτό που έκανες τότε στον […]
Το άρθρο Το παράπονο της Δέσποινας Βανδή και η απολογία της Ναταλίας εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.gr