Καταπέλτης η Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς – “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία”

20:16 - 02/08/2021

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το To άρθρο Καταπέλτης η Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς – “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τους Παξούς και οι χαμένοι followers - Σιχάθηκα να με περιμένουν στη γωνία

Η μακροσκελής ανάρτηση της γνωστής influencer μετά τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε

Διαβάστε το στο

Καταπέλτης η Ιωάννα Τούνη μετά το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Σιχάθηκα να με περιμένουν στη γωνία»

Δεν άντεξε η Ιωάννα Τούνη και με μία σκληρή ανάρτηση απαντάει σε όλους τους επικριτές της σε σχέση με το σχόλιο που είχε κάνει χθες. Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ωράριο εργασίας των μαγαζιών της εστίασης στους Παξούς. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: “Έχω πάθει σοκ […] The post Καταπέλτης η Ιωάννα Τούνη μετά το σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις: «Σιχάθηκα να με περιμένουν στη γωνία» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς: "Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία"

Το εν λόγω post σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς followers της Ιωάννας Τούνη να αντιτίθενται και να την κάνουν unfollow

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Τούνη έχασε 10.000 followers και απαντά στους επικριτές της: Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία

Η Ιωάννα Τούνη, μετά τις σφοδρές επιθέσεις και την κριτική που δέχτηκε, απαντά στους επικριτές της με μακροσκελή ανάρτηση.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς : “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία”

Lamianow.gr Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς : “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία” Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ωράριο εργασίας των μαγαζιών της εστίασης στους Παξούς. Όλα ξεκίνησαν, όταν η influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία, γράφοντας: “Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 […] Ιωάννα Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς : “Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία” Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ιωάννα Τούνη: "Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία"

"Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της