«Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία» – Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη μετά το σχόλιο για τις κλειστές ταβέρνες στους Παξούς
20:48 - 02/08/2021
Τις καλοκαιρινές διακοπές της στον Ιόνιο και συγκεκριμένα στους Παξούς απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer, η οποία είναι full in love με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και όχι για καλό σκοπό. Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά με την παρέα της […]
The post «Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία» – Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη μετά το σχόλιο για τις κλειστές ταβέρνες στους Παξούς appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία» – Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη μετά την ανάρτηση για τους Παξούς
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για το ωράριο εργασίας των μαγαζιών της εστίασης στους Παξούς. Όλα ξεκίνησαν, όταν η influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, όπου έγραφε τα εξής: “Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Τούνη: «Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στη γωνία» – Τι λέει για τον σάλο από τα σχόλιά της για τους Παξούς
«Έχω 2 εταιρίες και τεράστιες ευθύνες!»
Διαβάστε το στο news.gr