Σοφία Μουτίδου για τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη: “Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ”
17:52 - 03/08/2021
Στις φλόγες έχει τυλιχθεί εδώ και λίγες ώρες η περιοχή της Βαρυμπόμπης, με αποτέλεσμα οι αρχές
To άρθρο Σοφία Μουτίδου για τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη: “Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Σοφία Μουτίδου ανάρτησε φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη: «Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ»
Η ηθοποιός βρισκόταν στον δρόμο, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά
Διαβάστε το στο Σοφία Μουτίδου – Koντά στη φωτιά της Βαρυμπόμπης η ηθοποιός
Δείτε την ανάρτησή της.
Διαβάστε το στο Γιώργος Πατούλης για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες
«Ο μηχανισμός πυρόσβεσης είναι σε πλήρη ανάπτυξη με μεγάλες εναέριες και επίγειες δυνάμεις να επιχειρούν προκειμένου να ανακοπεί το πύρινο μέτωπο που εκδηλώθηκε το μεσημέρι, στη βόρεια Βαρυμπόμπη κατακαίοντας πυκνή δασική έκταση», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας συνδράμει από την πρώτη στιγμή με 14 υδροφόρες και μεγάλα σκαπτικά οχήματα μαζί με τις εθελοντικές ομάδες. Ιδιαίτερα ανησυχητική χαρακτηρίζει ο κ. Πατούλης τη συνεχή εναλλαγή της φοράς του ανέμου. «Αν και δεν είναι ισχυρός μεταβάλλει τη φορά του μετώπου, το οποίο μαίνεται σε πυκνόφυτη δασική έκταση από όπου διέρχεται επίσης δίκτυο ηλεκτροδότησης»
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣε απελπισία ο Stan για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Εύχομαι να μην καεί το σπίτι μου»
Ο ίδιος μέσω ενός μηνύματος που κοινοποίησε στο twitter εύχεται να πάνε όλα καλά και να μην δει το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες. «Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην καεί και το σπίτι μου. Βαρυμπόμπη», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη καεί και το σπίτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Σοφία Μουτίδου στη Βαρυμπόμπη: «Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ»
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες στη Βαρυμπόμπη, με τη φωτιά να έχει ξεφύγει και να έχει φτάσει μέχρι την […]
The post Η Σοφία Μουτίδου στη Βαρυμπόμπη: «Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΧαρδαλιάς για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές
Τον πρώτο απολογισμό της καταστροφής έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για 27 επιχειρήσεις στην περιοχή που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ 82 οχήματα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και 64 έχουν υποστεί μερικές ζημιές
The post Χαρδαλιάς για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: 76 σπίτια έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΞεχυλίζει η οργή κατοίκων για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Είναι απαράδεκτοι!»
Σε τρεις εστίες εξελίσσεται το πύρινο μέτωπο της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη που κατακαίει το παρθένο δάσος στους πρόποδες της Πάρνηθας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη τυλιχθεί στις φλόγες τα πρώτα σπίτια.
Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι ενημερώθηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή μετά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του Δημάρχου Αχαρνών έκαναν παρέμβαση στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ.
«Είναι απαράδεκτοι! Καίγονται σπίτια!» δήλωσαν δύο κάτοικοι που περνούσαν από το σημείο.
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Σοφία Μουτίδου για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ»
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Βαρυμπόμπη και όλα δείχνουν ότι οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί καλούν τους κατοίκους να απομακρυνθούν, ενώ η φωτιά έχει φτάσει μέσα στον οικισμό και καίγονται σπίτια. Μάλιστα, έχει σταλεί και μήνυμα από το 112 για εκκένωση ακόμα του οικισμού Αδάμες και των Θρακομακεδόνων. […]
The post Η Σοφία Μουτίδου για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr