Βαρυμπόμπη: Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω»
08:32 - 04/08/2021
Η φωτιά που ξέσπασε χθες στη Βαρυμπόμπη και συνεχίζει να καίει μέχρι και σήμερα έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την […]
The post Βαρυμπόμπη: Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η Κατερίνα Ζαρίφη αναρωτιέται – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω…»
Το συγκλονιστικό βίντεο με τους πυροσβέστες που έπεσαν στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη αναδημοσίευσε η Κατερίνα Ζαρίφη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια σχολίασε πως οι πυροσβέστες «βλέπουν την κόλαση» και λένε «μια χαρά είμαστε» ενώ στο τέλος του κειμένου που συνόδευε το βίντεο, αναρωτήθηκε «ποιον θα φτύσει;». Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε: «Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν “Μια χαρά είμαστε. Περνάς.”. Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε. Όμως αύριο?
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξεσπά η Ζαρίφη – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω»
Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, (3/8/2021), σόκαρε το πανελλήνιο, με τη μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες να είναι συγκλονιστική. Ένα βίντεο μέσα από πυροσβεστικό που επιχειρεί στην φλεγόμενη περιοχή κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν το άφησε ασχολίαστο. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε το βίντεο στον...
The post Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξεσπά η Ζαρίφη – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΦωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σοκάρει η Κατερίνα Ζαρίφη με τα λόγια της – “Να ξέρω ποιον θα φτύσω”
Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αφού μέσα σε μερικές ώρες οι κάτοικοι της
To άρθρο Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σοκάρει η Κατερίνα Ζαρίφη με τα λόγια της – “Να ξέρω ποιον θα φτύσω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Ζαρίφη: Ξεσπά για τις πυρκαγιές – «Να ξέρω ποιον θα φτύσω» (Video)
Τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Ζαρίφη για Βαρυμπόμπη: Να ξέρω ποιον θα φτύσω
Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια Η τραγική φωτιά που ξέσπασε στην Βαρυμπόμπη έχει προκαλέσει σοκ και τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Ζαρίφη για Βαρυμπόμπη: Να ξέρω ποιον θα φτύσω
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Ζαρίφη για Βαρυμπόμπη: Να ξέρω ποιον θα φτύσω…
Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη σχολιάζει με απόγνωση τις σκηνές βιβλικής καταστροφής που εκτυλίχθηκαν στην Βαρυμπόμπη.Τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη που συνεχίζει να κατακαίει τα πάντα στο διάβα της, προσθέτοντας άλλο ένα πλήγμα στο ευαίσθητο οικοσύστημα της Αττικής, σχολίασε με χθεσινή της ανάρτηση η Κατρίνα Ζαρίφη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παρακολούθησε και αυτή άναυδη και μαγκωμένη με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους, και θέλησε να προσθέσει τη φωνή της στις φωνές των χιλιάδων συμπολιτών της και να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ήρωες των πύρινων μετώπων. Ανέβ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣυγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της για τη Βαρυμπόμπη: «Να ξέρω ποιον θα φτύσω»
Κάθε διαθέσιμο μέσο χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες στην προσπάθειά τους να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε από χθες στη Βαρυμπόμπη και συνεχίζει να καίει μέχρι και σήμερα τα πάντα στο πέρασμά της. Η μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες με τις φλόγες είναι συγκλονιστική, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από […]
The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της για τη Βαρυμπόμπη: «Να ξέρω ποιον θα φτύσω» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr