Ξεσπά ο Νίκος Χαρδαλιάς-Δεν θέλω να κάνω πολιτική καριέρα: Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ
15:44 - 10/08/2021
Στις έκτακτες ανακοινώσεις για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στην παραίτησή του που αποτελεί λαϊκό αίτημα. Την οργή του κατά όσων ζητούν την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας εξέφρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας πως αυτή είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού. Όπως είπε...
The post Ξεσπά ο Νίκος Χαρδαλιάς-Δεν θέλω να κάνω πολιτική καριέρα: Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Τι απαντά ο Χαρδαλιάς στις καταγγελίες για τα εναέρια μέσα: «Η παραίτησή μου είναι πάνω – πάνω στο συρτάρι του πρωθυπουργού»
Απαντήσεις για τις καταστροφικές φωτιές που έκαναν στάχτη εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης σε Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο και αλλού έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος Χαρδαλιάς τοποθετήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες για αραιές ρίψεις από τα εναέρια μέσα στην Εύβοια, τόνισε, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, πως «η παραίτησή μου είναι πάνω – πάνω στο […]
The post «Τι απαντά ο Χαρδαλιάς στις καταγγελίες για τα εναέρια μέσα: «Η παραίτησή μου είναι πάνω – πάνω στο συρτάρι του πρωθυπουργού» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΟι εξηγήσεις Χαρδαλιά για τις πυρκαγιές: “Η παραίτησή μου είναι στο συρτάρι του Πρωθυπουργού”
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και αναφέρθηκε αναλυτικά στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τις πυρκαγιές. Αίσθηση προκάλεσε απάντηση του κ. Χαρδαλιά , σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με την αντιπολίτευση που συζητά την αντικατάσταση του από τον πρωθυπουργό : «Όλα τα στελέχη της κυβέρνησης,...
Διαβάστε το στο crashonline.gr