Μέσι: «Όνειρό μου το Champions League»

13:54 - 11/08/2021

Λίγο μετά τις 12 ώρα Ελλάδας, ο Λιονέλ Μέσι, πήρε θέση απέναντι στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για να μιλήσει σχετικά με την απόφαση του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο διάσημος Αργεντινός, αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα μετά από δύο δεκαετίες προσφοράς και συνεργασίας, με μία ομάδα στην οποία έδωσε και με την οποία κατέκτησε τα πάντα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέσι: Όνειρό μου το Champions League

Λίγο μετά τις 12 ώρα Ελλάδος, ο Λιονέλ Μέσι, πήρε θέση απέναντι στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για να μιλήσει σχετικά με...

Διαβάστε το στο Zougla

Μέσι: «Όνειρό μου να σηκώσω άλλο ένα Champions League»

Η κατάκτηση ενός ακόμη Champions League, αλλά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πλέον το μεγάλο όνειρο του Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. Άλλο ένα Champions League θέλει να κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι το όνειρό του, όπως δήλωσε ο Αργεντινός σταρ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής […] The post Μέσι: «Όνειρό μου να σηκώσω άλλο ένα Champions League» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μέσι: «Όνειρό μου το Champions League»

Λίγο μετά τις 12 ώρα Ελλάδας, ο Λιονέλ Μέσι, πήρε θέση απέναντι στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για να μιλήσει σχετικά με την απόφαση του να μεταγραφεί στην Παρί Σεν Ζερμέν. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο διάσημος Αργεντινός, αποχώρησε από [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μέσι: «Όνειρο η κατάκτηση του Champions League με την Παρί» (vid)

Τον Λιονέλ Μέσι παρουσίασε κι επίσημα σήμερα η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσσος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα , υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί όνειρό του η κατάκτηση ενός ακόμη Champions League.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ