Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η ανακοίνωση και το αντίο του: «Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος»

16:50 - 12/08/2021

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αποχώρησε μόνο από το Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και από το ραδιοφωνικό σταθμό, Ρυθμό.

Διαβάστε Περισσότερα στο astrology.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η ανακοίνωση και το αντίο του: «Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αποχώρησε μόνο από το Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και από το…

Διαβάστε το στο queen.gr

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αποχώρησε μόνο από το Πρωινό του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός AΝΤ1 και ραδιόφωνο: Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1, καθώς θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Αναπόφευκτή ήταν και η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός AΝΤ1 και ραδιόφωνο: Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Ουγγαρέζος εκτός AΝΤ1 και ραδιόφωνο: «Αποχωρώ, γιατί πρέπει… Ναι, είμαι χ@@@@νος»

Συγκινητικό αντίο είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τον ραδιόφωνο και την εκπομπή Mappes Show. Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ astrology.gr

Η αξία που θα επανεκτιμήσεις μέσα στο 2026 με βάση το ζώδιό σου

Εβδομαδιαίo Ωροσκόπιο (21/12- 27/12): Δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος

Τα κόλπα του Τοξότη για να σε ξελογιάσει

Ζώδια Σήμερα 21/12: Χωρίς προσδοκίες και ελπίδες

Διάβασε την προσωπική σου πρόβλεψη, για σήμερα 21/12/2025

Ζώδια & Τύχη: Ποιοι είναι οι ευνοημένοι και ποιοι οι χαμένοι της εβδομάδας, 21/12 έως 27/12;