Νάσια Κονιτοπούλου: «Πως έζησα τον εφιάλτη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη»

13:12 - 13/08/2021

Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Νάσια Κονιτοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι Not στο OPEN. […] The post Νάσια Κονιτοπούλου: «Πως έζησα τον εφιάλτη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νάσια Κονιτοπούλου – «Ανατριχιάζει» περιγράφοντας πώς έζησε τον εφιάλτη της φωτιάς

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Νάσια Κονιτοπούλου στο Καλοκαίρι Not…

Διαβάστε το στο

Η Νάσια Κονιτοπούλου περιγράφει τον εφιάλτη της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη

Το πώς βίωσε την πύρινη κόλαση στην Βαρυμπόμπη περιέγραψε η Νάσια Κονιτοπούλου στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι Not στο OPEN. «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και κυρίως τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Το σπίτι μου είναι στη Βαρυμπόμπη, δόξα τον Θεό δεν το χάσαμε αν και έφτασε πάρα πολύ κοντά η φωτιά. Δηλαδή απέναντι μου είχε δέντρα τα οποία κάηκαν. Έφυγα δυο φορές από το σπίτι. Την πρώτη έλειψα δυο βράδια, με φιλοξένησε η φίλη μου και τραγουδίστρια Κωνσταντίνα και την ευχαριστώ και δημόσια πάρα πολύ» τόνισε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Ξέσπασε η φωτιά και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πήρα τα δυο σκυλάκια μου και έφυγα από το σπίτι» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νάσια Κονιτοπούλου: Τι πήρε μαζί της όταν εγκατέλειψε το σπίτι της στην Βαρυμπόμπη

Η Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τις τραγικές στιγμές που έζησε στη διάρκεια των πυρκαγιών στη Βόρια Αττική.Η Νάσια Κονιτοπούλου βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη και αποκάλυψε τις τραγικές στιγμές που έζησε στη Βαρυμπόμπη όπου βρίσκεται το σπίτι της λόγω των πυρκαγιών. Η τραγουδίστρια αφηγήθηκε πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει δύο φορές το σπίτι της, την πρώτη φορά για δύο ολόκληρες ημέρες, την αγωνία της για τον γιο της που είναι εθελοντής πυροσβέστης, και τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό της εκείνες τις στιγμές. Όπως είπε, την πρώτη πυρκαγιά την αντιλήφθηκε με καθυστέρηση από φίλη που της τηλεφώνησε διότι είχε κατεβασμέ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νάσια Κονιτοπούλου: "Πως έζησα τον εφιάλτη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη" (video)

"Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο