Ριζότο με πέστο βασιλικού

14:00 - 15/08/2021

Υλικά 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι 200 γρ. ρύζι για ριζότο 20 γρ. κρασί λευκό 800 ml ζωμό λαχανικών 30 γρ. βούτυρο 60 γρ. παρμεζάνα Για το πέστο 1 σκ. σκόρδο 50 γρ. λάδι 30 γρ. φύλλα βασιλικού 20 γρ. κάσιους 50 γρ. παρμεζάνα Για το σερβίρισμα ρόκα κάσιους παρμεζάνα πιπέρι λάδι Εκτέλεση Ρίχνουμε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, μαζί με αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Βάζουμε το ρύζι και σοτάρουμε για 3 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τον ζωμό σε 2-3 δόσεις ανακατεύοντας συνέχεια για περίπου 10 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη για μερικά λεπτ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας