Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US
15:10 - 17/08/2021
Την πρώτη του ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US, έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός […]
The post Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Κοκλώνης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US
Το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης. Το J2US θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον Alpha, με το κανάλι να κάνει τη σχετική ανακοίνωση νωρίτερα. Ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση και δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτό το νέο ξεκίνημα. «Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Νίκος Κοκλώνης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US
«Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να τουιτάρουμε non stop, όλα μέσα από την καρδιά μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Να που φτάνει η στιγμή να ξανασυναντηθούμε και να γίνει του… Just the 2 of us! Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος το ραντεβού μας είναι στον Alpha, έναν τηλεοπτικό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: Η ανάρτησή του μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US
Δείτε τι έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης στο Instagram. Την πρώτη του ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση του Alpha για το J2US, έκανε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός είναι ενθουσιασμένος με αυτό το νέο ξεκίνημα και ανυπομονεί να έρθει η μέρα της πρεμιέρας. «Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει! Να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr