Φωτιά Δασκαλειό, Κερατέα, Κακιά θάλασσα: «Hταν δύο άτομα, ο συνοδηγός έριξε φωτοβολίδα» [video]

09:56 - 20/08/2021

Η φωτιά σε Δασκαλειό, Κερατέα, Κακιά θάλασσα καίει χαμηλή βλάστηση κοντά σε οικιστικό ιστό. Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Λαυρίου και Ανω Δασκαλειού και στην επαρχιακή οδό Κερατέας Κακής Θάλασσας και Μακεδονίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ανάμεσα σε οικοπεδικούς χώρος, στο Δασκαλειό […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Φωτιά Δασκαλειό, Κερατέα, Κακιά θάλασσα: «Hταν δύο άτομα, ο συνοδηγός έριξε φωτοβολίδα» [video].

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτόπτης μάρτυρας για φωτιά στην Κερατέα: Hταν δύο άτομα, ο συνοδηγός έριξε τη φωτοβολίδα

Το τι έγινε και το πως ξέσπασε η φωτιά στην Κερατέα εξήγησε αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο και ειδοποίησε τις αρχές για την πυρκαγιά. «Εγώ ήμουν στο μπαλκόνι και ξαφνικά μια φωτοβολίδα πέρασε πάνω από το σπίτι. Δεν έδωσα σημασία γιατί εδώ κάνουν πάρτι και ρίχνουν πυροτεχνήματα. Αυτό που μου έκανε όμως, εντύπωση είναι […] The post Αυτόπτης μάρτυρας για φωτιά στην Κερατέα: Hταν δύο άτομα, ο συνοδηγός έριξε τη φωτοβολίδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Ψέματα της Βουγιουκλάκη: Πόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικίας της. Δείτε την ταυτότητα [φωτο]

Τα 5 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ένα παιδί θα βγάλει πολλά χρήματα

Πώς είναι να ζεις σε μια «ντουλάπα»: Αυτά είναι τα νέα μικρο-διαμερίσματα των 8 τ.μ. [video]

Χαμός στα Ζara: Ποιο προϊόν έχει σπάσει τα ταμεία. Το αγοράζουν όλοι, θραύση [φωτο]

Σάσα Σταμάτη: Πώς ήταν η παρουσιάστρια πριν την πλαστική, πού την έκανε [video]

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]