Μιλόγεβιτς – «Θέλω να… τρώμε σίδερα και να είμαστε επιθετικοί»
08:34 - 23/08/2021
Τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τους βλέπει να αγωνίζονται ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Θέλω να τρώμε σίδερα και το αποτέλεσμα θα έρθει»
Ο Σέρβος τεχνικός θέλησε χθες να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά απ’ την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να τους βλέπει να τα δίνουν όλα εντός αγωνιστικού χώρου, να τρώνε σίδερα και το αποτέλεσμα θα έρθει. Μετά απ’ την ήττα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, κυρίως για το […]
The post Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Θέλω να τρώμε σίδερα και το αποτέλεσμα θα έρθει» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Θέλω να... τρώμε σίδερα και να γίνουμε πιο επιθετικοί»
Μιλόγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Θέλω να... τρώμε σίδερα και να γίνουμε πιο επιθετικοί»
23/08/2021
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στα Σπάτα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στάθηκε στη νοοτροπία που θα πρέπει να δείχνουν μέσα στο γήπεδο.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, με αφορμή την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, τους τόνισε πως το αποτέλεσμα θα έρθει, αν εκείνοι δίνουν τα πάντα κι αν εφαρμόζουν σωστά το πλάνο.
«Το πιο σημαντικό και αυτό που μετράει ειδικά τώρα, είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Όποιο κι αν είναι το παιχνίδι. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τα δίνουμε όλα για να πάρουμ
Διαβάστε το στο filathlos.gr