Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν»
10:50 - 25/08/2021
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, σε μια προσωπική του εξομολόγηση στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη […]
The post Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω καταστραφεί πολλές φορές στη ζωή μου»
Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα, μιλώντας για την περίοδο της ζωής του, όπου είχε φτάσει στον πάτο. Έχεις αισθανθεί ποτέ ότι καταστρέφεις τον εαυτό σου; Βέβαια! Ο μεγαλύτερο εχθρός του εαυτού μας είμαστε οι ίδιοι. Έχω καταστραφεί πολλές φορές στη ζωή μου. Κυνηγούσα χίμαιρες, ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω καταστραφεί πολλές φορές στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω καταστραφεί πολλές φορές στη ζωή μου! Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν»
Τον Γιώργο Ηλιόπουλο τον έχουμε παρακολουθήσει σε αρκετές σειρές της τηλεόρασης ιδιαίτερα αγαπητός όμως έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στην πολιτική μένει σειρά άγριες μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, μιλώντας στο περιοδικό «Hello» αναφέρεται στις πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Γιώργος Ηλιόπουλος εξομολογείται – Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, σε μια προσωπική του εξομολόγηση αποκαλύπτει πως τρεις φορές στη ζωή του έφτασε στο μηδέν. Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος εξομολογείται – Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Καπόπουλος: Εκλογικό θρίλερ στην Γερμανία
Μέσα στο τελευταίο εξάμηνο οι δημοσκοπήσεις έχουν καταγράψει την πρωτιά των Πρασίνων, την επάνοδο των Χριστιανοδημοκρατών στην πρώτη θέση και τώρα το προβάδισμα των Σοσιαλδημοκρατών και του ΣολτςΟι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις θερινές διακοπές στην Γερμανία φέρουν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα SPDπρώτο κόμμα καθώς προηγείται με 23% με τους Χριστιανοδημοκράτες της CSU-CDU να βρίσκονται στο 22%, ενώ ο ηγέτης του κόμματος και Υπουργός Οικονομικών Σολτς προβάλλει ως ο πιο δημοφιλής υποψήφιος για την διαδοχή της Μέρκελ στην Καγκελαρία. Ποτέ άλλοτε από την ίδρυση της Δυτικής Γερμανίας το 1949 και της Ενιαίας το 1990 δεν έχει καταγραφεί τόση αβεβαιότητα τόσο για το αποτέλεσμα των Εκλογών όσο και για τις
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιώργος Ηλιόπουλος: "Έφτασα τρεις φορές στο μηδέν"
"Αυτό που με έσωζε και με σώζει είναι η δύναμη που έχω να γελώ με τα πάντα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr