«Great Reset» και στην Δημόσια Υγεία; - Μετακινήσεις, μεταθέσεις και συμβάσεις ιδιωτών υπόσχεται η κυβέρνηση
17:50 - 26/08/2021
Διαχειρίσιμο και αντιμετωπίσιμο θεωρεί η κυβέρνηση το όποιο θέμα μπορεί να προκύψει από την αναστολή εργασίας στην οποία θα υπαχθούν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί καθώς φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά ακόμα ένα "όνειρο" του Κ.Μητσοτάκη, δηλαδή την παραχώρηση όσο γίνεται περισσότερο ιδιωτών στον τομέα της υγείας.
Τελικά το «Great Reset» φέρνει πολλά στοιχεία και ο κορωνοϊός είναι ίσως μια κρίση που μπορεί να είναι και μια... ευκαιρία.
Έτσι ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογιώργης, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι ήδη εκπονείται σχέδιο με μετακινήσεις και μεταθέσεις για την κάλυψη των κενών, ενώ θα επιστρατευτεί και το μέτρο των τρίμηνων συμβάσεων για την εύρυθμη λειτο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr