Σακελλαρίου: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πέσει ο Άρης»

16:24 - 17/12/2019

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Άκης Σακελλαρίου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα όσα έζησε στους κιτρινόμαυρους και τόνισε πως θα επέστρεφε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράλληλα, ανέφερε πως τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να πέσει ο Άρης στην Α2.Αναλυτικά όσα είπε: Για τον λόγο της παραίτησης του: «Για να απεγκλωβιστεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Η ομάδα προσπάθησε, πήγαινε δύσκολα από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν έδειχνε ότι μπορεί να δέσει περισσότερο και να αντέξει στο δύσκολο πρόγραμμα. Έπρεπε να γίνει κάτι και πιστεύω ότι έγινε το σωστό. Είναι πολύ λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα για δύο τέτοιες ομάδες. Φανταστείτε να πέσουν και οι δύο. Μακάρι να μη γίνει, Παναγία μου.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σακελλαρίου: Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να υποβιβαστεί ο Άρης

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Άκης Σακελλαρίου, μίλησα για τα όσα έζησε στους «κιτρινόμαυρους και τόνισε πως θα επέστρεφε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 FM: Για το λόγο της παραίτησης του: «Για να απεγκλωβιστεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Η ομάδα προσπάθησε, πήγαινε δύσκολα από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν έδειχνε ότι μπορεί να δέσει περισσότερο και να αντέξει στο δύσκολο πρόγραμμα. Έπρεπε να γίνει κάτι και πιστεύω ότι έγινε το σωστό. Είναι πολύ λυπηρό να γίνονται τέτοια πράγματα για δύο τέτοιες ομάδες. Φανταστείτε να πέσουν και οι δύο. Μακάρι να μη γίνει, Παναγία μου. Μου ζητήθηκε. Το είχαμε συζητήσει και μετά από λίγες ημέρες εφόσον δ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σακελλαρίου: «Τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πέσει ο Άρης»

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Άκης Σακελλαρίου, μίλησα για τα όσα έζησε στους «κιτρινόμαυρους και τόνισε πως θα επέστρεφε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αναλυτικά όσα είπε: Για το λόγο της παραίτησης του: «Για να απεγκλωβιστεί η ομάδα από το αδιέξοδο. Η ομάδα προσπάθησε, πήγαινε δύσκολα από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν έδειχνε […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)