Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέο look και ατάκες για την… προφορά του Love it

12:24 - 30/08/2021

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Αυγούστου η Ιωάννα Μαλέσκου και το “Love it“. Η To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέο look και ατάκες για την… προφορά του Love it δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέα εμφάνιση και ατάκες (Βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου και όλα ήταν καινούρια, από το πλατό μέχρι το πάνελ που στελεχώνει την εκπομπή της.

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα του Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το Love it με ένα ελαφρώς ανανεωμένο στούντιο και με νέους συνεργάτες. Η παρουσιάστρια ανέφερε στην πρεμιέρα: “Πόσος καιρός πέρασε που έχουμε να πούμε καλησπέρα; Μου φάνηκε ένας αιώνας. Η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά που νομίζω ότι την ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το Love it με ένα ελαφρώς ανανεωμένο στούντιο και με νέους συνεργάτες.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της