Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέο look και ατάκες για την… προφορά του Love it
12:24 - 30/08/2021
Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Αυγούστου η Ιωάννα Μαλέσκου και το “Love it“. Η
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέο look και ατάκες για την… προφορά του Love it δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με ανανεωμένο πλατό, νέα εμφάνιση και ατάκες (Βίντεο)
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου και όλα ήταν καινούρια, από το πλατό μέχρι το πάνελ που στελεχώνει την εκπομπή της.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα
Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρεμιέρα του Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το Love it με ένα ελαφρώς ανανεωμένο στούντιο και με νέους συνεργάτες. Η παρουσιάστρια ανέφερε στην πρεμιέρα: “Πόσος καιρός πέρασε που έχουμε να πούμε καλησπέρα; Μου φάνηκε ένας αιώνας. Η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά που νομίζω ότι την ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη και μας σύστησε τη νέα της ομάδα
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το Love it με ένα ελαφρώς ανανεωμένο στούντιο και με νέους συνεργάτες.
Διαβάστε το στο thebest.gr