Μιλόγεβιτς – «Είμαστε υπερπλήρεις, δουλειά μου να φτιάξω μία ανταγωνιστική ομάδα»

08:02 - 01/09/2021

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ΑΕΚ και έτοιμος να... δέσει την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιλόγεβιτς – «Είμαστε υπερπλήρεις, δουλειά μου να φτιάξω μια ανταγωνιστική ομάδα»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ΑΕΚ και έτοιμος να… δέσει την ομάδα

Διαβάστε το στο

Μιλόγεβιτς: «Είμαστε υπερπλήρεις, δική μου δουλειά να φτιάξω ανταγωνιστική ομάδα» - Εγκώμια για Άμραμπατ

Μιλόγεβιτς: «Είμαστε υπερπλήρεις, δική μου δουλειά να φτιάξω ανταγωνιστική ομάδα» - Εγκώμια για Άμραμπατ 01/09/2021 Η ΑΕΚ ήταν πολύ… ζωηρή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας μια ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών. Τώρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να «δέσει» τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου ο δικέφαλος να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στις εγχώριες διοργανώσεις και αυτό είναι κάτι που ο Σέρβος το αναγνωρίζει. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα. Ούτε στα παιχνίδια με τη Βελέζ, ούτε στην πλειοψηφία των φιλικών. Αδικούμε τους εαυτούς μας με την εικόνα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει», ανέφερε αρχικά ο Μιλόγεβιτ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)