Υπόθεση Ρ.Σεμέδο: Η 16χρονη έδωσε κατάθεση «φωτιά» - «Άκουσα την 17χρονη να φωνάζει "φύγε από πάνω μου… Δεν θέλω"»

11:42 - 01/09/2021

Στη δικογραφία της υπόθεσης βιασμού της 17χρονης στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο στη Γλυφάδα, περιλαμβάνεται και η ατάθεση-«φωτιά» της 16χρονης που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη που κατήγγειλε το βιασμό της. Η 16χρονη φέρεται να έχει καταθέσει αναφορές που «καίνε» τόσο τον Σεμέδο όσο και τον 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ, οι οποίοι αρνούνται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες σε βάρος τους για ομαδικό βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ότι άκουσε την 17χρονη να φωνάζει μέσα από το δωμάτιο «no, no, no. Φύγε από πάνω μου… Δεν θέλω». Στο συγκεκριμένο δωμάτιο μπήκε πρώτα ο 40χρονος μάνατζερ και στη συνέχεια ο γνωστός π

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούμπεν Σεμέδο: Κατάθεση - «φωτιά» από την 16χρονη: «Άκουσα την 17χρονη να φωνάζει όχι, όχι…»

Η 16χρονη φέρεται να έχει καταθέσει αναφορές που «καίνε» τόσο τον Σεμέδο όσο και τον 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Υπόθεση Σεμέδο: Η κατάθεση που τον “καεί” – «Άκουσα την 17χρονη να φωνάζει όχι, όχι…»

Η 16χρονη φέρεται να έχει καταθέσει αναφορές που «καίνε» τόσο τον Σεμέδο όσο και τον 40χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ. Κατάθεση-«φωτιά» της 16χρονης που βρισκόταν στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο στη Γλυφάδα, μαζί με την 17χρονη που κατήγγειλε το βιασμό της, περιλαμβάνεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης. Η 16χρονη φέρεται να έχει καταθέσει αναφορές που «καίνε» τόσο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις