Μοχανάντ Αλί: “Σημαντικός σταθμός ο Άρης στην καριέρα μου, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη”
18:44 - 01/09/2021
Ο Μοχανάντ Αλί έκανε την πρώτη του δήλωση στο Ιράκ, μετά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.
The post Μοχανάντ Αλί: “Σημαντικός σταθμός ο Άρης στην καριέρα μου, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη»
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης ο Ιρακινός επιθετικός Μοχανάντ Αλί.
Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης»
Μοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης»
01/09/2021
Σταθμό στην καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Άρη, ο Μοχανάντ Αλί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Ιράκ «iraq.sports1». Μάλιστα εξήγησε ότι είναι επιλεκτικός και απέρριψε μερικές προσφορές προτού αποδεχθεί εκείνη που ήρθε από τους «κίτρινους».
«Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους σε διάφορα επίπεδα προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου», δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος διεθνής φορ.
Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ορισμένες προσφορές δεν ανταποκρίνονταν στις προσωπικές μου φιλοδοξίες, καθώς προέρχ
Διαβάστε το στο filathlos.grΑλί: «Σημαντικός σταθμός ο Άρης, στόχος τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στον Άρη έκανε ο Μοχανάντ Αλί, με τον νεαρό Ιρακινό επιθετικό να μην κρύβει την φιλοδοξία του να αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: “Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους […]
Διαβάστε το στο thessports.gr