Μοχανάντ Αλί: “Σημαντικός σταθμός ο Άρης στην καριέρα μου, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη”

18:44 - 01/09/2021

Ο Μοχανάντ Αλί έκανε την πρώτη του δήλωση στο Ιράκ, μετά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα. The post Μοχανάντ Αλί: “Σημαντικός σταθμός ο Άρης στην καριέρα μου, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης, ακολουθώ το όνειρό μου στην Ευρώπη»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης ο Ιρακινός επιθετικός  Μοχανάντ Αλί. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης»

Μοχανάντ Αλί: «Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης» 01/09/2021 Σταθμό στην καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Άρη, ο Μοχανάντ Αλί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην  ιστοσελίδα του Ιράκ «iraq.sports1». Μάλιστα εξήγησε ότι είναι επιλεκτικός και απέρριψε μερικές προσφορές προτού αποδεχθεί εκείνη που ήρθε από τους «κίτρινους».  «Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους σε διάφορα επίπεδα προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου», δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος διεθνής φορ. Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ορισμένες προσφορές δεν ανταποκρίνονταν στις προσωπικές μου φιλοδοξίες, καθώς προέρχ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Αλί: «Σημαντικός σταθμός ο Άρης, στόχος τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στον Άρη έκανε ο Μοχανάντ Αλί, με τον νεαρό Ιρακινό επιθετικό να μην κρύβει την φιλοδοξία του να αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του: “Αφού ο ατζέντης μου έλαβε αρκετές προσφορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχωρήσαμε στη μελέτη τους […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων