Παρέμβαση Ζαγοράκη! “Άδικη η απόφαση για τον Άρη, δεν μπορώ να την αποδεχτώ”!

16:18 - 04/09/2021

Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα ή τις σωματειακές μου προτιμήσεις. Για αυτό θα είμαι ξεκάθαρος. Η απόφαση για την επιβολή αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Άρης είναι μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τη στιγμή που ο Άρης […] The post Παρέμβαση Ζαγοράκη! “Άδικη η απόφαση για τον Άρη, δεν μπορώ να την αποδεχτώ”! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαγοράκης: «Άδικη η απόφαση για τον Άρη»

Αντίθετος με την ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στον Άρη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, και επικυρώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζαγοράκης: Άδικη η απόφαση για τον Άρη – Δεν θα παίξω το ρόλο της Ιφιγένειας

Αντίθετος με την ποινή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στον Άρη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, και επικυρώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, δήλωσε με ανάρτησή του στο facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας χαρακτηρίζει την απόφαση «άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο» και προσθέτει χαρακτηριστικά ότι «... προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρά της». Ξεκαθαρίζει επιπλέον ότι συμπαραστέκεται στην προσπάθεια της […] The post Ζαγοράκης: Άδικη η απόφαση για τον Άρη – Δεν θα παίξω το ρόλο της Ιφιγένειας first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ζαγοράκης: «Άδικη απόφαση για τον Άρη, αλλά δεν θα γίνω Ιφιγένεια»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε θέση για την τιμωρία του Άρη. Έκανε λόγο για άδικη απόφαση αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα παίξει τον ρόλο της Ιφιγένειας!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ζαγοράκης: «Άδικη η απόφαση για τον Άρη, δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο της Ιφιγένειας»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης, με ανάρτηση του πήρε θέση για την υπόθεση του Άρη και ξεκαθάρισε πως πιστεύει πως η τιμωρία του Άρη είναι άδικη. Ενώ τόνισε πως ο ίδιος δε θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων