Ζαγοράκης: Άδικο για το ποδόσφαιρο το -6 στον Άρη

16:58 - 04/09/2021

Την απόφαση για αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη σχολίασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, λέγοντας πως είναι άδικη πρώτα απ’ όλα για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επιβεβαίωσε το -6 στους κίτρινους για την υπόθεση Λάσκοφ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στο CAS. Για το θέμα, τελικά, πήρε θέση και ο Ζαγοράκης, ως πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφέροντας τα εξής σε προσωπική δήλωσή του… «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα ή τις σωματειακές μου προτιμήσεις. Για αυτό θα είμαι ξεκάθαρος. Η απόφαση για την επιβολή αφαίρεσης βαθμών στην ΠΑΕ Άρης είναι μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαγοράκης: “Άδικη η απόφαση αφαίρεσης βαθμών στον Άρη”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Άρη στο θέμα της αφαίρεσης έξι βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ. Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Άρη στο θέμα της υπόθεσης Λάσκοφ και της αφαίρεσης έξι βαθμών πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook. Ο Ζαγοράκης χαρακτήρισε την απόφαση άδικη για το ίδιο […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Ζαγοράκης: «Άδικη η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Άρη»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης, πήρε θέση για την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στον Άρη ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μια…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ζαγοράκης: «Άδικη απόφαση το -6 στον Άρη...»

Ζαγοράκης: «Άδικη απόφαση το -6 στον Άρη...» 04/09/2021 Θέση για την αφαίρεση βαθμών στον Άρη πήρε ο  Θοδωρής Ζαγοράκης, χαρακτηρίζοντας άδικη την απόφαση για τους «κίτρινους», αλλά και για το ποδόσφαιρο. «Είναι λογικό να εγείρει αντιδράσεις και να προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρα της», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ανάρτησή του. «Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ως πρώην ποδοσφαιριστής, μου είναι αδιανόητο να δεχτώ τα πρωταθλήματα να κρίνονται έξω από τα γήπεδα», επισημαίνει ο παλαίμαχος άσος. Η ανάρτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κρύβομαι…Ανεξάρτητα από τη θέση, την ιδιότητα ή τις σωματειακές μου προτιμήσεις. Για αυτό

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας